FC Eindhoven AV 1 speelt in Jan Louwersstadion

maandag 22 juni 2015 - 13:38u  |  Accommodatie

BESTUURSMEDEDELING

FC EINDHOVEN AMATEURS

Komend voetbalseizoen zal het 1e seniorenelftal (heren) van FC Eindhoven amateurs de thuiswedstrijden, waar mogelijk, spelen in het Jan Louwersstadion.

Tijdens deze wedstrijden zal de Jupiler Lounge dienen als horeca- en ontvangstruimte en zullen de kleedkamers van het aangrenzende Fontys-gebouw gebruikt worden.

De reguliere trainingen zullen blijven plaatsvinden op ‘De Weide Blick’ (sportpark van FC Eindhoven amateurs).

Het (nieuwe) bestuur, onder aanvoering van de onlangs verkozen, voorzitster Patries Davits zal hun energie en aandacht vooral schenken aan de verdere uitbouw van de totale vereniging - met de focus op de ontwikkeling van jeugd-èn vrouwen/meisjes voetbal – op locatie ‘De Weide Blick’.

De BVO zal binnen deze constructie ondersteuning geven op facilitair- en organisatorisch vlak, zowel m.b.t. het 1e elftal alsook de ontwikkeling van het jeugd- & vrouwenvoetbal.

André Nijssen zal samen met technisch coördinator Paul van der Palen, teammanager & bestuurslid Johan Veraart èn de (nieuwe) hoofdtrainer Marcel van de Kamp, vanuit een aparte Stichting instaan voor de organisatie enwerking rondom het 1e elftal.

De totale kantine- / horeca-opbrengsten (kantine-inkomsten minus de verwante kosten) zal ten goede komen aan de exploitatie van FC Eindhoven-amateurs.

Tags: FC Eindhoven AV, Heren 1, Jan Louwersstadion, FC Eindhoven