FC Eindhoven AV pakt ongeslagen 1ste periodetitel!

vrijdag 9 november 2018 - 16:25u  |  heren 1

 


Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.


Wedstrijdverslag:

Na een mindere start, waarbij Beerse Boys vooral in het eerste halfuur veel gevaar bracht, is FC Eindhoven toch een terechte winnaar na een sterke tweede helft waarin zij duidelijk de overhand hadden. 

Gedurende de eerste helft kwam het gevaar vooral vanuit de kant van Beerse Boys, zo wisten zij twee fraaie goals te maken nog voordat de 30ste minuut was gevallen. Hierna werd FC Eindhoven enigszins wakker geschud, zij kregen meer balbezit en gingen meer vooruit voetballen. Het is Jordi Van Meurs die vlak voor rust de aansluitingstreffer maakt. De ruststand stond op 1-2.

Eindhoven die moest winnen om zeker te zijn van de eerste periode, begon sterker en overtuigender aan de tweede helft. Zo had Carsley Mathilda een mooie kans die goed gered werd door de keeper van Beerse Boys, had Bas De Haas twee kansen die net over/langs gingen. Echter is drie keer scheepsrecht en maakte Bas De Haas de gelijkmaker, vanuit een prachtig schot op 30 meter afstand. Nog geen twee minuten later schoot Ferd Pasaribu de 3-2 binnen, doordat de doelman van Beerse Boys de bal los liet recht voor zijn voeten. Beerse Boys speelde voornamelijk gefrustreerd verder en was niet meer in staat om veel gevaar te brengen. Ongeveer 10 minuten voor tijd kreeg Jordi Van Meurs een diepe bal van doelman Cas Peters, die hij vervolgens ook benutte en zo de 4-2 binnen schoot. Als kers op de taart voor de periode kampioen maakte Rowan van Rooij in de extra tijd de 5- 2.

[Afbeelding]