Inschrijving selectiedagen Meidenopleiding FC Eindhoven AV

donderdag 2 mei 2019 - 18:43u  |  opleidingen

TALENTENDAG FC EINDHOVEN AV MEIDENOPLEIDING!

Op zondag 12 mei organiseert FC Eindhoven AV een talentendag
voor meiden uit de geboortejaren 2003 t/m 2007.
FC Eindhoven AV is een ambitieuze vereniging waar het
meiden- en vrouwenvoetbal hoog in het vaandel staat.
Vrouwen 1 speelt in de Landelijke Topklasse, het hoogste amateurniveau
in Nederland, één niveau onder de Eredivisie.
Vrouwen 2 komt uit in de Landelijke 1ste klasse en gaat Play-Offs spelen voor promotie naar de Hoofdklasse.

Het streven van FC Eindhoven AV is om op termijn speelsters uit de eigen jeugd door te laten stromen naar de vrouwenselectie. Dit seizoen zijn er al enkele speelsters doorgestroomd en ook aankomend seizoen zullen speelsters uit de eigen jeugd de overstap maken naar de top van het Vrouwenvoetbal.
De meidenopleiding bestaat op dit moment uit een MO17 team wat in de Landelijke 4e Divisie speelt (het hoogste niveau in Nederland en waarin ze voor de winterstop kampioen zijn geworden) en een JO14-1M en JO14-3M, 2 meidenteams uitkomend in de jongens O14 competitie. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog recreatieve meidenelftallen binnen de vereniging.
Ook biedt de club de mogelijkheid om meisjes gemengd met jongens te laten spelen.

Voor het seizoen 2019-2020 willen we onze opleiding weer verder versterken met nog meer talent uit de regio. Wil jij er eens aan ruiken hoe het is om te trainen op een hoog niveau en wil je je meten met andere talenten, of gewoon een middag lekker voetballen, meld je dan gratis aan voor de talentendag van 12 mei a.s. De dag zal starten om 13:00 uur en duurt tot ongeveer 15:00 uur.

Na 12 mei zal er verder geselecteerd worden naar een talentvolle groep voor de volgende activiteit op zondag 19 mei.
Aanmelden kan via https://www.voetbalenkeepersacademie.nl/activiteiten/talentendag-meiden-fceindhoven/individual-registration.

Bij vragen of opmerkingen kan er contact opgenomen worden met: meisjescoordinator@fc-eindhovenav.nl