• Aftreden voorzitter Patries Davits
 • Helaas moeten wij u meedelen dat Mw. Patries Davits per direct aftreedt als voorzitter van FC Eindhoven AV.
  De taken van de voorzitter worden waargenomen door Dhr. Michael Blankenstein als voorzitter a.i.
   
  Wij respecteren haar besluit ten volste en willen Patries bedanken voor haar bijdrage aan de vereniging de afgelopen 5 ½ jaar.
  Helaas kunnen wij op dit moment geen afscheid nemen zoals ons voor ogen staat, op een nader te bepalen moment zullen we dat natuurlijk nog doen.
   
  Onderstaand een persoonlijk bericht van Patries:
   

  Beste leden, trainers, begeleiders, vrijwilligers, ouders en overige betrokkenen,
   
  Door de huidige Corona crisis waar wij ons allen in bevinden, is het niet mogelijk om een ieder persoonlijk te woord te staan. Daarom moet ik via deze weg, jammer genoeg, jullie bekend maken dat ik per heden gestopt ben als voorzitter van onze mooie vereniging. 
   
  Door mijn huidige gezondheid, die de afgelopen maanden aanzienlijk verslechterd is, heb ik na lang denken en goed overleg de knoop doorgehakt.
  Het is voor mij helaas niet langer haalbaar om te voldoen aan alle taken die het voorzitterschap behoeft.
   
  Ik betreur mijn besluit dan ook zeer. Ik kijk terug op ruim 5 jaar, waarin ik altijd  vooral met veel plezier en toewijding mezelf in heb mogen zetten binnen de vereniging. De energie om dit te doen is er nu niet meer, en heb deze nu hard nodig om te kunnen herstellen.
   
  Desondanks wil ik jullie allemaal enorm bedanken voor de afgelopen jaren. Ik heb over het algemeen, heel fijn samen mogen werken met jullie.
   
  Ik wens jullie allen een blijvende, goede gezondheid, en dat jullie vooral snel weer als vanouds weer een goede pot voetbal mogen spelen, om aansluitend de overwinning in de kantine te vieren!
   
  Door mijn aftreden is de functie van voorzitter nu vacant gekomen. Het bestuur zal dan ook op zoek gaan naar nieuwe kandidaten.
   
  Ondertussen heeft Michael Blankenstein, de rol van Ad-Interim voorzitter op zich genomen. Een ieder die geïnteresseerd is als kandidaat voor voorzitterschap, wordt verzocht contact op te nemen met iemand van het bestuur. 
   
  Tot ziens allemaal… 
   
  Met warme groet,
   
  Patries Davits


   

   
  Door het aftreden van Patries zijn we per direct op zoek naar een voorzitter.
  Echter om de toekomst van de club te waarborgen is er per direct hulp nodig op meerdere cruciale posities binnen de club.
   
  Mocht u ons nu al willen komen helpen, neem dan contact op met het bestuur via: secretaris@fc-eindhovenav.nl

  Met vriendelijke groeten,
  Bestuur FC Eindhoven AV