• Benefietwedstrijd FCE OLD STARS – LEGENDARY PSV
 • Op 6 november zal Dragan Thijssens, oud-speler van FC Eindhoven 1 en UNA 1 en momenteel trainer van Rood Wit Veldhoven met oud FC Eindhoven tegen Legendary PSV  de laatste wedstrijd in zijn carriere spelen.

  Bij Dragan is in november 2020 de ziekte ALS geconstateerd. Zijn verhaal vinden jullie hier:  
  https://www.als-we-er-voor-gaan.nl/

  De wedstrijd vindt plaats van 19.00 uur tot 20.00 uur (6 november) in het Eindhoven stadion en zowel bij oud FC Eindhoven als bij Legendary PSV zullen vele bekende oud-spelers meedoen (o.a Gerald Vanenburg, Ernest Faber, Adil Ramzi, Theo Lucius, Twan Scheepers, Anton Janssen, Wilfred Bouma, Pascal Maas, Ronald Vroomans, Frank Weijers, Patrick Deckers, John Laponder,Sander van Huijksloot, Martijn van de Rijt, Albert van der Sleen, Richard van Gils, Pascal van Corstanje, Bert Zuurman).

  De door Dragan opgerichte stichting ALS wil in samenwerking met FC Eindhoven zoveel mogelijk publiek in het stadion krijgen om Dragan aan te moedigen bij de wedstrijd van zijn leven en hem een onvergetelijk afscheid als voetballer bezorgen.

  Daarom vragen we mede langs deze weg aan de leden van FC Eindhoven Av  om met zijn allen naar de wedstrijd te komen. We maken er een echt spektakel van met dweilorkest, zangers, loterij met getekende shirtjes van Gakpo en Tadic als hoofdprijs en ballen die het publiek in worden geschoten.

  De tribunekaarten zijn gratis en te bestellen op:
  https://www.fc-eindhoven.nl/benefietwedstrijd-fce-old-stars-legendary-psv/.

  De opbrengst van de wedstrijd en een aansluitende feestavond gaat volledig naar de Spieren voor Spieren en ALS op de weg. 

  Wij hopen van harte de leden van FC Eindhoven AV in groten getale te mogen verwelkomen

  Namens Dragan, de Stichting ALS we er voor gaan en FC Eindhoven