• Bestuurswijzigingen Voorzitter en Penningmeester
 • VOORZITTER

   

  Beste leden,

  In februari van dit jaar is onze voorzitter afgetreden, waardoor we op zoek zijn gegaan naar een nieuwe persoon die deze rol op zich wil nemen. In deze zoektocht zijn we in contact gekomen met Willem van Dullemen. Willem kan de rol van voorzitter a.i. op zich gaan nemen tot de volgende ALV en is dan verkiesbaar. Het bestuur heeft uitgebreid met Willem gesproken en hiermee ingestemd, en derhalve zal Willem onze blauw-witte gelederen in de AV komen versterken. Een kleine achtergrond van (en door) Willem;

  “Heel graag ben ik ingegaan op het verzoek van het Bestuur van FC Eindhoven AV om als Voorzitter a.i. te acteren en later, na instemming van de ALV, in een meer permanente rol.
  Mijn jeugd heb ik grotendeels in Veldhoven doorgebracht en ben, na vele omzwervingen eerst door Nederland en later de wereld, vorig jaar neergestreken in Stratum, pal bij een aloud Blauw-Wit Bolwerk, het Stadspaviljoen in het Eindhovense Wandelpark.

  In mijn werkzame leven heb ik als militair officier gediend bij de Koninklijke Landmacht. Momenteel ben ik gepensioneerd kolonel, single, zonder kinderen. Door de jaren heen heb ik vele commandanten en andere bestuurlijke functies bekleed, zowel nationaal als internationeel, ook in oorlogsgebieden. Ik heb in Sarajevo, Jeruzalem en Kopenhagen gewoond en gewerkt, maar het grootste deel van deze eeuw diende ik op het hoofdkwartier van de Verenigde Naties in New York, belast met vredesoperaties. Vanwege mijn functies veel gereisd naar mooie landen en steden, maar vooral ook naar gebieden in het Midden Oosten en Afrika waar je je vakantie liever niet doorbrengt.

  Ik ben een echt voetbaldier, zowel actief als passief. Als speler heb ik het tot het eerste team van Marvilde in Veldhoven geschopt, maar vroeger lag mijn focus vooral op het zaalvoetbal. Met het Militair Team (1973) en Marco Fit uit Eindhoven (1980) zijn we landskampioen geworden. Van de laatste vereniging ben ik ook een aantal jaren voorzitter geweest. Na mijn tijd als speler blies ik met veel plezier op de fluit in de hogere klassen van het amateurvoetbal. 

  Diverse mensen uit het Blauw-Witte Bolwerk, die zich de afgelopen tijd met ziel en zaligheid voor de leden hebben ingezet en grootse plannen presenteerden, hebben mij geënthousiasmeerd en gemotiveerd de vereniging verder op weg te helpen naar een mooie toekomst. Ik zou dan ook graag mijn bestuurlijke kennis en ervaring willen aanwenden om er mede voor te zorgen dat de leden heel veel plezier en succes (blijven) beleven en trots blijven op de FCE AV. Niet alleen tijdens wedstrijden of trainingen, maar ook ervoor en erna, de sociale en kameraadschappelijke aspecten zijn een levensader van de club. Samen met het bestuur, adviseurs, leden en vrijwilligers zou ik de organisatie, in- en extern, naar een zo'n hoog mogelijk plan willen stuwen, met effectiviteit, efficiëntie en integriteit als in cement gegoten peilers. Dat verdienen de leden: vrouwen, mannen, jongens en meisjes.

  Ik kijk er naar uit om de vele korte en langere termijn uitdagingen aan te gaan, in harmonieuze samenwerking met iedereen, binnen en buiten de vereniging, die FC Eindhoven AV een goed hart toedraagt.”

  PENNINGMEESTER

   

  Helaas heeft Michael besloten om te gaan stoppen met zijn penningmeesterschap. Ook hiervoor zijn we op zoek gegaan en hebben we iemand gevonden, in de persoon van Geert-Jan Sweegers. Geert-Jan zal net als Willem aantreden op a.i. basis tot de volgende ALV waarin hij zich verkiesbaar stelt voor deze rol. Ook hier heeft het bestuur mee ingestemd nadat uitvoerig met Geert-Jan is gesproken. Geert-Jan zal overigens direct versterking meebrengen waar hij wat over toelicht. Een kleine achtergrond van (en door) Geert-Jan en zijn ondersteuning;

  Geert-Jan: 
  “Ik ben Geert-Jan Sweegers, 53 jaar gehuwd en heb 2 kinderen,  Ik heb een administratiekantoor wat ik samen met mijn vrouw, en sinds kort ook met mijn zoon Rick, run. Ik heb ervaring in het clubleven, ik ben voorzitter en penningmeester geweest in verschillende BMW clubs. Een van mijn grote hobby’s naar BMW Oldtimers is voetbal in zijn algemeen en FC-Eindhoven in het bijzonder,ik kom nml al heel mijn leven aan de Aalsterweg en ook heb ik zelf in mijn jeugdjaren regelmatig tegen Fc Eindhoven Av gespeeld.  Toen ik een paar weken geleden gevraagd om penningmeester te worden van Fc Eindhoven AV en ik een beetje wat meer achtergrondinformatie van een aantal bestuursleden heb ontvangen ben ik enthousiast geworden. Ik kijk ernaar uit de amateurtak van Fc-Eindhoven samen met de andere bestuursleden naar het next level te brengen. 
  Dit doe ik niet alleen, ik heb 2 assistenten bereid gevonden die samen met mij de administratieve taken die bij de penningmeester horen, gaan vervullen, immers vele handen maken licht werk. Zij zullen zich nader aan jullie voorstellen.”


  Rick:
  “Ik ben Rick Sweegers, 24 jaar en sinds kort werkzaam als administrateur in het familiebedrijf. 
  Sinds ik me kan herinneren ben ik fan van FC Eindhoven. Als kleine jongen met mijn vader en opa mee naar het stadion, en na flink wat jaren nog steeds te vinden aan de Aalsterweg. Zelf heb ik jaren gevoetbald bij EMK en Braakhuizen, en een uitwedstrijd tegen FC Eindhoven AV was altijd een wedstrijd om naar uit te kijken. Ikzelf met een broekje van FC Eindhoven, tegen FC Eindhoven AV. Sommige spelers keken hier raar van op, maar ik was trots om deze clubkleuren te dragen! 
  Trots ben ik nu nog steeds, omdat ik samen met Paul en Geert-Jan dit mooie avontuur aan mag gaan!”


  Paul:
  “Ik ben Paul Hendriks, 25 jaar en woonachtig in Eindhoven. Ik heb mijn studie Bedrijfseconomie aan de Fontys bijna afgerond en verwacht in januari onder dit diploma een handtekening te zetten. Met Rick en Geert-Jan ga ik al jaren naar FC Eindhoven.  Ik heb zelf ook een aantal jaren gevoetbald. Voor de pandemie ging ik in de zomervakantie jaarlijks naar München om daar voetbal te kijken dus aardig voetbalgek ben ik wel. 
  Ik vind dit een unieke kans om mijn passie voor cijfers en voetbal te kunnen en mogen combineren. Ik kijk er naar uit om voor de blauw witte aan de slag te gaan samen met Rick en Geert-Jan.”


  Mochten er leden zijn die zich niet kunnen vinden in bovengenoemde, dan gelieve uiterlijk 26 september contact op te nemen via secretaris@fC-eindhovenav.nl met daarbij een uiteenzetting van motivatie plus contactgegevens.

  Met sportieve groet,
  Bestuur FC Eindhoven AV