• Coronavirus update -> geen wedstrijden en trainingen tot en met 16 maart
 • Coronavirus update - Geen wedstrijden en trainingen t/m maandag 16 maart 2020

   
  Alle wedstrijden van Brabantse amateurvoetbalverenigingen, die voor deze week op het programma staan, worden uitgesteld. Hiermee volgt de KNVB het advies van NOC*NSF op om gehoor te geven aan de oproep van de Brabantse veiligheidsregio’s om alle evenementen in Brabant tot en met maandag 16 maart af te gelasten en zeer terughoudend te zijn met sociale contacten. 
   
  Het gaat om de thuis- en uitwedstrijden van alle Brabantse verenigingen. De genomen maatregelen gelden tot en met maandag 16 maart. Daarna wordt de situatie opnieuw bekeken. De afgelaste amateurwedstrijden zullen op een nader te bepalen datum worden ingehaald. In de rest van Nederland gaan de amateurvoetbalwedstrijden wel gewoon door. 
   

  Maatregelen

   
  De maatregel moet eraan bijdragen dat verdere verspreiding van het Coronavirus wordt tegengegaan. Gisteren riepen de Brabantse veiligheidsregio’s op om de aankomende zeven dagen zo min mogelijk sociaal contact aan te gaan. 
   
  Gisteren werden alle wedstrijden van het betaald voetbal die in Brabant gespeeld zouden worden al afgelast vanwege het Coronavirus. Om zoveel mogelijk risico uit te sluiten, gaan de trainingen deze week eveneens niet door. 
   
  We houden jullie via de site en de social kanalen op de hoogte zodra hier zaken in veranderen. Houdt de website en berichtgeving goed in de gaten voor nadere berichtgeving in of na het weekend.
   
  Bestuur FC Eindhoven AV