• Creators FC in Jan Louwers Stadion
 • Zaterdag 8 juli speelt Creators FC in het Jan Louwers stadion. Nederlands bekendste influencers nemen het op tegen de FCE Stars. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar KIKA en Spieren voor Spieren. Dus kom zaterdag naar FC Eindhoven. Beleef een geweldige middag én steun ook meteen het goede doel. Kaarten koop je hier. Ben jij er ook bij?

  Creators FC
  In Creators FC, ‘het Nederlands YouTube elftal’ voetballen de bekendste influencers van Nederland. Zo kwamen Enzo Knol, Dylan Haegens, Gio, Kalvijn, De Bankzitters, DutchPerformante, Noah Zeeuw, Akkamist, Vincent Visser, Seran Lakap, Niek Roozen, Stefan de Vries, Bram Krikke, Glenn Helder en JayJay Boske al uit voor het team van coach Roy van Rossum. Let op! De selectie die gaat spelen op 8 juli wordt pas vlak voor de wedstrijd bekend!

  Vol programma!
  Naast de wedstrijd tussen FCE Stars en Creators FC is er op zaterdag 8 juli nog veel meer te beleven in het stadion. Zo zijn stadion en Café 1909 extra vroeg geopend, is er een meet & greet met onze profspelers, een expositie van FC Eindontwerp en meer. Zie hieronder het volledige programma.

  - 13.00 uur: stadion open speelplein Fontys
  - 14.00 uur: zanger Café 1909
  - 14.30 uur: FCE – Creators FC Veld
  - 15.15 uur: rustactiviteit (zanger op veld?) Veld
  - 16.00 uur: einde wedstrijd Veld
  - 16.30 uur: meet & greet spelers Café 1909
  - 17.00 uur: expositie FC Eindontwerp Business/Supportershome
  - 17.30 uur: einde dag

  Kom jij ook kijken? Het belooft een geweldige dag te worden!