• FC Eindhoven AV host 5x5 Gatorade voetbalevent UEFA Women's Champions League
 • Eindhoven vormt op zaterdag 3 juni het decor van de finale van de UEFA Women's Champions League. Alle ruim 34.000 beschikbare kaarten zijn vergeven en daarmee is de finale in het Philips Stadion op voorhand de best bezochte vrouwenwedstrijd ooit in Nederland. Maar ook op vrijdag 2 juni wordt er al gestreden. Wie wordt de winnaar van het Gatorade 5x5 toernooi? Vrijdag 2 juni nemen 8 Nederlandse teams het tussen 16.15 uur en 19.15 uur het tegen elkaar op ons eigen sportpark. Kom jij onze speelsters aanmoedigen?

  Ons sportpark ondergaat vandaag en morgen een grote transformatie voor het Gatorade 5x5 toernooi, vandaar dat er niet getraind kan worden. Maar er komt ook iets voor terug! Vanuit onder andere FC Eindhoven, Feyenoord en de Johan Cruyff Foundation krijgen jonge vrouwelijke voetbaltalenten de kans hun passie voor het spel op een wereldwijd podium te laten zien. Het winnende team krijgt het unieke voorrecht om de UEFA Women's Champions League-vlag op het midden van het veld te dragen tijdens de openingsceremonie van de UEFA Women's Champions League-finale in het Philips Stadion op zaterdag 3 juni.

  Ben jij erbij?
  De te winnen UEFA Women's Champions League Cup én een wereldberoemde intrnationals maken daarnaast hun opwachting op ons sportcomplex. Benieuwd naar de cup? Een handtekening scoren van topspeelsters of gewoon een van de teams aanmoedigen? Je bent van harte welkom. Toegang is gratis. 

  Finale UEFA Women's Champions League
  Op zaterdag 3 juni om 16.00 uur trappen FC Barcelona en VfL Wolfsburg af voor de finale van de UEFA Women's Champions League die voor het eerst in de geschiedenis in Nederland gespeeld wordt. In een uitverkocht huis wordt de 22e finale van het toernooi gehouden met aan Duitse zijde Nederlandse inbreng met Jill Roord, Lynn Wilms en Dominique Janssen. De UEFA Women’s Champions League finale 2023 in Eindhoven komt tot stand in een samenwerking tussen de gemeente Eindhoven, het Philips Stadion en de KNVB. De NOS zendt de wedstrijd live uit.

  Voor meer informatie over het Gatorade 5x5 toernooi, klik hier