• FC Eindhoven AV Nieuwsbrief november '22
 •  
   

  FC Eindhoven AV Nieuwsbrief november ‘22

    

  Activiteitenkalender  18      november                           FC Eindhoven-Telstar gratis toegang     
                                                        Decathlon clubactie
  20      november                           Sinterklaas voor de mini's en O8
  21      november                           Einde lotenverkoop Grote Clubactie
  19      december                           Start winterstop
    9      januari                                Hervatten trainingen (afhankelijk van weer)
  22      januari                                Nieuwjaarsborrel (datum nog onder  
                                                        voorbehoud)                          

  Noteer bovenstaande data alvast in de agenda!     
   

   

  Grote Clubactie een groot succes!

  De Grote Clubactie is dankzij jullie een groot succes aan het worden voor FC Eindhoven AV! Er zijn al ruim 2.200 loten verkocht door de leden. Hiermee zijn we al over ons streefbedrag van 5.000 euro heen. Tot 21 november kunnen online nog loten worden verkocht, daarna sluit de verkoop. 

  Op de Nieuwjaarsreceptie worden de lotenverkopers in het zonnetje gezet en ontvangen ze hun bijdrage van 50 cent per verkocht lot. De rest van de opbrengst zal goed worden besteed aan trainingsmaterialen en activiteiten voor de jeugd. Vergeet niet jezelf aan te melden voor extra kans op prijzen via de website van de Grote Clubactie als je 40 loten of meer hebt verkocht. 

   

  Gratis naar FC Eindhoven-Telstar via Decathlon clubactie

  Op vrijdag 18 november kunnen alle jeugdleden t/m 18 jaar gratis naar de wedstrijd FC Eindhoven tegen Telstar in het Jan Louwers Stadion. De wedstrijd begint om 18.45 uur. Voor senioren is er een speciaal tickettarief van 10 euro. Omdat het al vroeg begint is het ook voor de jongste leden een leuke teamactiviteit!
  Kaarten kun je bestellen via www.fc-eindhoven.nl/clubactie

                

    

  Kleding

  Inmiddels is er zicht op het ontvangen van de nieuwe tenues die nog nageleverd zouden worden. Via de kledingcommissie zal er een bericht uitgaan wanneer de kleding kan worden opgehaald. Dit zal naar verwachting binnen nu en twee weken zijn. Broekjes zijn inmiddels in alle maten wel al op voorraad. Heb je nog alleen een broekje nodig, of wens je deze nog te ruilen voor een andere maat, maak een afspraak met de kledingcommissie via kleding@fc-eindhovenav.nl

   

  Sponsoring teamkleding

  Het bestuur is momenteel druk doende met de afhandeling van de laatste offertes voor de sponsoring van de teamkleding. Hiervoor geldt m.i.v. dit seizoen een nieuwe procedure die onder meer via de BVO loopt. Dit kan wat meer tijd vergen dan gebruikelijk, waarvoor wij geduld en begrip vragen. Bovendien waren er in oktober problemen met de tijdige levering van de bestelde kleding. Heb je een sponsor voor je team mail dan naar sponsoring@fc-eindhovenav.nl tav Hans Matheeuwsen, bestuurslid Commerciële Zaken. 

   

  WK wedstrijden in de kantine

  Vanuit de leden is de vraag gekomen of WK-wedstrijden op groot scherm kunnen worden gekeken in de kantine. Natuurlijk een super goed en gezellig idee!
  Voor wedstrijden op maandag, dinsdag en donderdag is dit helaas niet mogelijk ivm de aanwezigheid van WildWoozt BSO tot 18.30 uur. Voor de overige dagen mailen de kantinebeheerders nog over de wedstrijden waarbij dit mogelijk is. 

   

  Sinterklaas bij FC Eindhoven AV (mini’s en onder 8) 

  Op zondagmiddag 20 november brengt de Goedheiligman een bezoek aan onze jongste leden in de kantine. Hiervoor kunnen de kleurplaten met schoen nog worden ingeleverd tot en met komende zaterdag 19 november.  

   

   

  ALV 17 oktober j.l. 

  Highlights van de vergadering:

  • Financieel staan we er een stuk beter voor. Het seizoen 2021-2022 is positief afgesloten!
  • Er zijn 2 nieuwe bestuursleden benoemd: Bas Mommers (Voetbaltechnische Zaken) en Tom Kuipers (Algemene Zaken)
  • Er is akkoord gegeven voor de ondertekening van de samenwerking binnen het Blauwwit Bolwerk
  • De plannen voor een nieuwe accommodatie zijn gepresenteerd 
  • In 2023 komt er een kunstgrasveld
  • Vrijwilliger van het jaar is geworden: Astrid van den Reek !!!!!!

  De volledige notulen van de vergadering en de Powerpoint presentatie zijn opvraagbaar bij de secretaris (secretaris@fc-eindhovenav.nl) vanaf 1 december a.s.

   

   

   

  Het bestuur is er voor de leden. Laat a.u.b. weten wanneer we zaken waar we invloed op hebben kunnen verbeteren en/of help mee.

  Hartelijke groeten,
  Uw bestuur