• Welkom op de nieuwe website van FC Eindhoven AV

• Een nieuwe website

Na vele jaren trouwe dienst hebben we nu afscheid genomen van onze oude DixMedia website en zijn overgestapt op een modernere website die volledig gelinkt is met de KNVB clubdatabase Sportlink. De nieuwe site was op de achtergrond al een tijdje in de lucht. Vanaf 7 mei 2020 komt iedereen via https://www.fc-eindhovenav.nl/ op de nieuwe website terecht.

• FC Eindhoven AV zoekt (club)scheidsrechters!

• In verband met onze steeds meer groeiende vereniging, zijn we op zoek naar enthousiaste (club)scheidsrechters voor zaterdag en zondag. Ook voor komend seizoen zijn we van plan een cursus te organiseren via de KNVB voor clubscheidsrechter. Heb jij interesse? Neem dan snel contact met ons op, wij hebben je nodig!

Aanmeldingen kunnen via scheidsrechters@fc-eindhovenav.nl.

• Zoek jij leuk vrijwilligerswerk en een mooie mogelijkheid om wat te leren samen met anderen, neem dan contact op met de vrijwilligerscommisie, vrijwilligers@fc-eindhovenav.nl.

Functies waarvoor we enthousiaste mensen zoeken vind je op onze vacature pagina