• FC EINDHOVEN. CLUB VAN GOEI VOLK
  • Al sinds de oprichting in 1909, vaart FC Eindhoven haar eigen koers. FC Eindhoven is een club van het volk, voor het volk. Wij zijn liefhebbers van voetbal, doorzetters en volhouders en laten als vereniging niet los tot voetbal echt van iedereen is. Want ook al is onze eerstedivisieclub de grootste publiekstrekker, we hebben nog veel meer in huis om toe te juichen. Zoals een van Nederlands beste Futsalteams, ruim duizend amateurs die onze sportvelden bevolken, vrouwenteams die hun mannetje staan, een Academy voor eigen talent, duurzame en innovatieve partnerships in de regio, wat we terugdoen voor de samenleving vanuit de FCE Foundation en de meest gezellige businessclub van Eindhoven. Hierin zijn wij best wel bijzonder. Bijzonder genoeg om te erkennen dat voetbal niet alleen om statistieken draait. Om percentages, cijfers en lijstjes. Het draait om verbinding. Voor elkaar willen vechten. Kansen zien en het juiste doen. Om zo samen het verschil te maken. Voor elkaar en vooral voor een ander. Want alleen door samen het juiste te doen, zullen wij wezen, zullen wij zijn. Want samen kom je verder. En daarmee zijn wij de club voor iedereen die daar iets goeds mee wil doen.

    FC Eindhoven is een voetbalvereniging met vijf entiteiten: Profs, Amateurs, Futsal, Academy en Vrouwen.

    Sterk verbonden met de regio, zet FC Eindhoven haar deuren open om samen talent te ontwikkelen, plezier aan het spel te beleven en een club van het volk te blijven.

    Voetbal verbindt, verbroedert en verenigt. Maar niet vanzelfsprekend voor iedereen. Met een prachtige sport als bindmiddel toont FC Eindhoven de ware kleur van voetbal. Voor elkaar, voor de regio en voor morgen.