• Isis Thorissen (17): Nu al KNVB-scheidsrechter
 • De trotse Isis met haar diploma, samen met de KNVB-cursusleider en scheidsrechter, Bert Verstappen.

  Maandag 21 februari heeft Isis Thorissen uit Vrouwen 3 haar diploma Scheidsrechter veldvoetbal SOIII vanuit de KNVB gehaald.
  Door corona met een jaartje vertraging maar een knappe prestatie, zeker op de leeftijd van 17 jaar.

  Na de in 2019 door haar gevolgde cursus tot verenigingsscheidsrechter kreeg het virus van scheidsen en vlaggen haar te pakken. Veelvuldig optreden als assistent scheidsrechter bij vrouwen 2 en het fluiten van wedstrijden op onze club leidde ertoe dat ze zich opgaf voor de vervolgcursus, KNVB scheidsrechter. Na 4 intensieve cursusavonden en 7 wedstrijden gefloten te hebben op niveau Hoofdklasse bij de jeugd kreeg ze afgelopen maandag het diploma.

  Naast haar rol in vrouwen 3 zal ze de komende tijd voor de KNVB, en voor onze club, wedstrijden gaan fluiten en vlaggen. Met de ervaring die ze daarmee op gaat bouwen hoopt ze daarna weer in aanmerking te komen voor de vervolgcursus bij de KNVB.

  Zelf zou ze graag zien dat er meer mensen in de club zich aan zullen melden om als scheidsrechter wedstrijden te begeleiden. En zeker meiden roept ze op om dit te doen: “Het is harstikke leuk om te doen, echt niet moeilijk en je leert ook nog eens alle spelregels op de juiste manier. Daar heb je in je eigen wedstrijden alleen maar voordeel van”.

  Vanuit onze club is er de mogelijkheid om gratis de cursus verenigingsscheidsrechter te volgen. Ook heeft de club een ervaren begeleider voor je die je ondersteunt en wedstrijden met je doorspreekt.

  Het is niet alleen leuk om te doen maar je helpt de club er ook mee. Jij kan er als scheidsrechter voor zorgen dat wedstrijden professioneler en mooier verlopen en ook daarmee het voetbalplezier binnen FC Eindhoven AV vergroten. Dus ….. meld je aan!,

  Informatie of opgeven kan via: scheidsrechters@FC-Eindhovenav.nl

   

  Foto: de trotse Isis met haar diploma, samen met de KNVB-cursusleider en scheidsrechter, Bert Verstappen.