• Jeugdtoernooien FC Eindhoven av

• Inschrijven is inmiddels niet meer mogelijk!

Beste sportvrienden,

Aan het einde van het seizoen 2021 – 2022 organiseert  FC Eindhoven av weer haar jaarlijkse jeugdtoernooien.
    Bij deze willen wij uw vereniging uitnodigen om deel te nemen aan een van onze toernooien.

Onze toernooien duren de gehele dag en er zijn geen kosten aan verbonden.
    Om zoveel mogelijke verenigingen te verwelkomen op ons sportpark mogen er per vereniging maximaal 3 teams per leeftijdscategorie deelnemen.
    Net als voorgaande jaren zal er voor de begeleiding een lunch klaarstaan ( max 2 begeleiders per team).

Klik hier voor de toernooidata´s en het inschrijfformulier.

In verband met het vele werk dat de organisatie moet verrichten, zouden wij zo snel mogelijk willen weten of uw vereniging wil deelnemen aan een van onze toernooien.

Uiterlijke inschrijfdatum 30 april 2022, inschrijven is inmiddels niet meer mogelijk!

Met vriendelijke sportgroet,

Mario van Boxtel