• Leon Kantelberg nieuwe hoofdtrainer FC Eindhoven av
 • FC Eindhoven AV Nieuwsbericht

  Leon Kantelberg nieuwe hoofdtrainer FC Eindhoven av

  Leon Kantelberg is vanaf seizoen 2023-2024 de nieuwe hoofdtrainer van FC Eindhoven av. De 44-jarige Kantelberg is momenteel trainer van het beloften elftal van FC Eindhoven BVO en operationeel manager van FC Eindhoven Academy en gaat deze werkzaamheden combineren met het hoofdtrainerschap van FC Eindhoven av.

  Kantelberg speelde van 1997 tot en met 2012 meer dan 350 wedstrijden in het betaald voetbal voor Helmond Sport, FC Utrecht, FC Groningen, Stormvogels Telstar, VVV-Venlo en FC Eindhoven. Daarnaast kwam hij driemaal uit voor het nationale elftal van de Nederlandse Antillen. In het seizoen 2012/2013 speelde Kantelberg zaalvoetbal voor FC Eindhoven, waarmee hij het Nederlands landskampioenschap won.

  Kantelberg en de club zijn een verbintenis van 2 ½ jaar overeengekomen welke zal ingaan per 1 januari 2023. In het eerste halfjaar zal Kantelberg de werkzaamheden van Peter Coumans waarnemen zodat Peter zich kan focussen op zijn herstel. “De komende maanden zullen in het teken staan van creëren van rust en het bereiken van maximale prestaties met het eerste elftal,” aldus Kantelberg. “Ook zal er de komende maanden door de club gewerkt worden aan verdere samenwerking met het tweede elftal, doorstroom vanuit de eigen jeugd en het vinden van een juiste samenwerking binnen het FC Eindhoven bolwerk. Ik ben blij dat ik met mijn ervaring hier de komende jaren een steentje aan mag bijdragen”.

  Het bestuur is er voor de leden. Laat a.u.b. weten wanneer we zaken waar we invloed op hebben kunnen verbeteren en/of help mee.

  Hartelijke groeten,

  Uw bestuur