• Lidmaatschap
  • Nieuwe leden

Nieuwe leden zijn uiteraard altijd van harte welkom. In de maanden mei-augustus is aanmelden meestal geen probleem. Voor het nieuwe seizoen wordt dan bij de indeling van teams rekening gehouden met nieuwe leden. Bij de jeugd is het per categorie verschillend of er plaats is, informeer dus altijd vooraf.

Aanmelden tijdens het seizoen kan, maar dan is plaatsing bij een team niet zeker. Dat hangt af van het aantal teams en aantallen spelers. Om geplaatst te kunnen worden in een team moet er eerst ingeschreven worden als lid (info hieronder). Na inschrijving volgt plaatsing in een team, mits daar plaats is (inschrijving is dus een voorwaarde, maar nog geen garantie voor plaatsing). Specifiek voor JO-8 geldt dat wanneer er geen plaats is, ze vaak wel tijdelijk bij de mini's kunnen meetrainen. Zie ook informatie voor nieuwe mini's en teams > Trainingen mini's.

Meer informatie/aanmelden:
    info@fc-eindhovenav.nl / start@fc-eindhovenav.nl

Een inschrijving wordt pas uitgevoerd als er vooraf of ter plekke 15 euro inschrijfgeld betaald is.

Inschrijfgeld kan overgemaakt worden op bankrekeningnummer NL65 INGB 0003602400 t.n.v. FC Eindhoven AV, Eindhoven.

Vermeld daarbij inschrijfgeld naam (geboortedatum).

Door het jaar heen zijn functionarissen op zaterdagen en zondagen meestal aanwezig om inschrijvingen af te ronden. Het verdient aanbeveling om vooraf een afspraak te maken.

• Overschrijven

Overschrijven van of naar een andere club tijdens het seizoen kan alleen voor spelers die niet in de hoogste teams hebben gespeeld (A-categorie). Tijdens de zomerstop kan dat voor iedereen. De KNVB laat dat toe tot uiterlijk 15 juni. Dat geldt ook voor voetballers die nu ergens anders spelen en lid willen worden van FC Eindhoven AV.

Het overschrijven gaat volledig digitaal via de KNVB applicatie sportlink. Zowel de club waar je vandaan komt als de club waar je naar toe wilt moeten toestemming geven. Aan onze kant zorgt de (wedstrijd)secretaris voor de digitale afhandeling.

In geval van overschrijven naar een andere club geldt: eerst contributie en boetes betalen voordat je overschrijving kunt krijgen! Ook als je een trainingspak of -trui, of tas van de club hebt, moet je die altijd teruggeven voordat je naar een andere club kunt. Het voetbaltenue gaat via het team terug naar de club.

Kom je naar FC Eindhoven AV dan moet je bij het inschrijven meteen 15 euro inschrijfgeld betalen!

Vragen?  Mail naar start@fc-eindhovenav.nl

• Contributie

Mini’s, O6, O7

3 t/m 6 jaar

120 euro

O8 t/m O13

7 t/m 12 jaar

175 euro

O14 t/m O19

13 t/m 18 jaar

180 euro

19 en ouder

225 euro

Veteranen & gastspelers

130 euro

G-spelers

130 euro

• Afmelden als lid

Afmelden als lid (uitschrijven) dient via email aan de secretaris te gebeuren: secretaris@fc-eindhovenav.nl.

Doe dat tijdig voor het einde van het seizoen om te voorkomen dat er weer een jaar contributie verschuldigd is.

Wil je bij een andere club voetballen, vraag dan een overschrijving aan.

Afmelden doe je dus als je echt wilt stoppen met voetballen. Geef in de email aan de secretaris ook aan waarom je wilt stoppen. Daar kunnen we als club vaak weer van leren.

• Kleding

Nieuwe spelers krijgen clubkleding (shirt en broek, geen sokken) van FC Eindhoven AV in bruikleen. Als je je als lid afmeldt, gaat het tenue via het team terug naar de club. Verschillende teams hebben sponsorkleding. Meer informatie: zie de pagina over clubkleding

• Bereikbaarheid

Leden dienen er voor te zorgen dat de club altijd beschikt over de juiste adresgegevens, en dat emailadres en telefoonnummers kloppen.

Wijzigingen kunnen op elk moment doorgegeven worden aan secretaris@fc-eindhovenav.nl. Let erop dat het doorgeven van wijzigingen aan trainers of leiders, wat op zich prima is, niet automatisch betekent dat de clubadministratie aangepast wordt - zorg er dus altijd zelf voor dat het secretariaat op de hoogte is.