• Mini corner

Welkom bij de pagina van de mini's, voor onze kleinste voetballers.

• Trainingen mini's

Onze mini's (leeftijd 5-6 jaar) trainen elke zaterdag in principe op het hoofdveld.

Om 9.30 uur verzamelen we om in te spelen. De echte training kan dan 9.45 uur starten en duurt tot ongeveer 10.45/11 uur.

De trainingen vinden plaats onder leiding van ervaren clubtrainers met hulp van enkele enthousiaste jeugdspelers van de club.

Officiële wedstrijden spelen de toekomstige sterren van FC Eindhoven AV nog niet, maar een deel van de oudste mini’s is wel vanaf dit seizoen gestart met 4 tegen 4 wedstrijdjes als JO7-1.

Meer informatie voor nieuwe mini’s staat hier: informatie voor nieuwe mini's.

Heb je interesse in onze mini's of wil je een keer proeftrainen? Neem voor meer informatie contact op: mini-coordinator@fc-eindhovenav.nl.