• Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met voetballen! Al op jonge leeftijd kun je als jongen en meisje spelenderwijs kennismaken met de bal en lid worden van onze blauwitte familie in de Mini Fabian Hofwijks Academy!

    Onze mini's (leeftijd 4-5-6-7 jaar) trainen elke zaterdag van 09.00-10:00 uur op ons hoofdveld aan de Velddoornweg 6 te Eindhoven. Soms trainen we ook in het Jan Louwersstadion aan de Aalsterweg! Niet alleen leuk voor de kids, maar ook voor de trotse ouders en opa’s en oma’s !

    De trainingen vinden plaats onder leiding van ervaren clubtrainers met hulp van enkele enthousiaste jeugdspelers van de club. Onze trainingen bestaan uit oefeningen en spelletjes waarbij de bal altijd centraal staat! We trainen via roulerende oefeningen. Voorbeelden van deze oefeningen zijn: techniektraining (balgevoel krijgen), dribbelen en scoren, 1 tegen 1, 2 tegen2 en 3 tegen 3 partijtjes; pass en trap vormen etc. En natuurlijk altijd een partijtje in het groot als afsluiter.

    Meedoen?
    Voor de mini’s geldt nooit een wachtlijst. Ook is het geen probleem wanneer een broertje of zusje langs de kant mee wil doen. Hoe meer zielen.. Je kunt 3 gratis proeftrainingen volgen om te kijken of je zoon of dochter het leuk vindt. Hij of zij mag ook een vriendje of vriendinnetje meenemen! Na 3 proeftrainingen, kun je de kleine inschrijven. Interesse of een proeftraining aanvragen? Neem voor meer informatie contact op.