• Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met voetballen ! Al op jonge leeftijd kun je als jongen en meisje spelenderwijs kennis maken met de bal en lid worden van onze blauwitte familie  in de Mini Fabian Hofwijks Academy!

Onze mini's (leeftijd 4-5-6-7 jaar) trainen elke zaterdag van 09.00-10:00 uur op ons hoofdveld aan de Velddoornweg 6 te Eindhoven en soms trainen we ook in het Jan Louwersstadion aan de Aalsterweg ! Niet alleen leuk voor de kids maar ook voor de trotse ouders en opa’s en oma’s !
    De trainingen vinden plaats onder leiding van ervaren clubtrainers met hulp van enkele enthousiaste jeugdspelers van de club. Onze trainingen bestaan uit oefeningen en spelletjes met altijd de bal centraal!  We doen dat in de vorm van roulerende oefeningen. Voorbeelden:  techniektraining (balgevoel krijgen), dribbelen en scoren, 1-1,2-2,3-3 partijtjes; pass en trap vormen etc. En natuurlijk altijd een partijtje in het groot als afsluiter.

Wij hebben voor mini’s nooit een wachtlijst. En als broertje of zusje langs de kant wil meedoen, is dat geen probleem.

We hebben altijd 3 gratis proeftrainingen om te kijken of het uw kind bevalt. Hij of zij mag ook een vriendje of vriendinnetje meenemen!

Daarna kunt u, uw kind inschrijven.

Hebt u interesse of wilt u een proeftraining aanvragen ? Neem voor meer informatie contact op: mini-coordinator@fc-eindhovenav.nl.

Met vriendelijke groet

De Mini Coordinator