• Oefenwedstrijden

  Verenigingen of leiders van teams die willen oefenen tegen FC Eindhoven AV, kunnen een mailtje sturen naar oefenwedstrijden@fc-eindhovenav.nl. Dit emailadres is opgenomen in een lijst met contactadressen van clubs in de omgeving. Vaak worden alle emailadressen die daar in vermeld staan gebruikt om uitnodigingen voor een of meer oefenwedstrijden rond te sturen. We reageren alleen op aanvragen als we weten dat een van onze eigen teams interesse heeft in een bepaalde periode.

   

  FC Eindhoven AV teams kunnen hun interesse (dagen, sterkte, thuis of uit (afstand) en dergelijke) aan oefenwedstrijden@fc-eindhovenav.nl kenbaar maken. De beheerder van de mailbox oefenwedstrijden@fc-eindhovenav.nl kan dan een selectie aanleveren van clubs die een aanvraag hebben ingediend. Let er wel op dat die aanvragen vaak naar heel veel clubs tegelijk zijn gegaan en dat snel schakelen geboden is.

   

  Als de uitnodigende club de oefenwedstrijd thuis kan regelen hoef je alleen maar vervoer te regelen, als het een oefenwedstrijd bij ons (thuis) betreft dient vooraf altijd het wedstrijdsecretariaat ingeschakeld te worden om te bezien wanneer er velden en kleedlokalen beschikbaar zijn.

  Gelet op de drukke bezetting van onze velden de laatste tijd vanwege onze gestage groei, is het vaak eenvoudiger om op een uit-oefenwedstrijd te mikken.