• Persbericht: Ivo Veltrop nieuwe aanwinst technische staf FC Eindhoven Vrouwen!
 • Voor het seizoen 2021-2022 heeft de staf van FC Eindhoven zich versterkt met Someren/NWC trainer Ivo Veltrop. FC Eindhoven is trots om de naam van Veltrop aan de club te mogen verbinden. Ivo is een bekende naam in de regio als het gaat om vrouwenvoetbal, nadat hij 13 seizoenen verbonden was aan SV Someren/NWC en daar het vrouwenvoetbal naar een hoger plan heeft gebracht.

   

  FC Eindhoven timmert de laatste jaren flink aan de weg en heeft zich in top van de Topklasse gevestigd en daarmee een toppositie in het landelijke vrouwenvoetbal is gaan bekleden. De club is ambitieus en wil graag nog verder groeien.

   

  Sandra Swinkels: Voor ons is Ivo de perfecte aanvulling in onze trainersstaf, ik ken Ivo al heel lang en heb enorm veel waardering voor de passie en gedrevenheid van Ivo. Nadat hij enkele jaren als hoofdtrainer gewerkt heeft bij SV Someren/NWC en daar heeft laten zien wat zijn waarde is, hoefden wij er niet lang over na te denken om hem te benaderen nadat naar buiten kwam dat hij bij SV Someren/NWC ging stoppen. Ik kijk er erg naar uit om met hem samen te werken en weet zeker dat we met de toevoeging van Ivo nog meer uit onze spelersgroep kunnen halen!

   

  Ivo Veltrop: De keuze dat ik naar FC Eindhoven ga is omdat het perfect past bij mijn ambities. Binnen het vrouwenvoetbal waren maar enkele ploegen waar ik aan de slag zou willen gaan, en het liefst op hetzelfde niveau of een stap omhoog. Dat Eindhoven informeerde nadat ik aangegeven heb te stoppen heeft me dus ook aan het denken gezet. Zij waren zeer enthousiast en lieten duidelijk merken dat ze me er graag bij wilde hebben. De gesprekken die volgden waren positief en de plannen die ze met mij voor ogen hebben passen in de stappen die ik in mijn ontwikkeling als trainer wil maken. Ik kijk er naar uit om vanaf volgend seizoen met een nieuwe groep aan de slag te gaan en ook nog eens in de top van het Nederlandse vrouwenvoetbal. Ook kijk ik enorm uit naar de samenwerking met Sandra waarmee ik al jaren een goede band heb en die ik als persoon en als trainer erg kan waarderen. Maar eerst goed afsluiten bij Someren/NWC waar ik een hele mooie tijd heb gehad waarvoor ik ze eeuwig dankbaar