• Pupil van de Week - 5 oktober 2019 - FC Eindhoven AV Vrouwen 1
  • Afgelopen week was Caith-lynn Raats pupil van de week bij de wedstrijd tussen FC Eindhoven VR1 en RVVH VR1. Caith-lynn is 9 jaarr en speelt zelf in de MO11-1. Haar posities op het veld variĆ«ren van verdediger tot spits en ook is zij reserve keeper. Wij vroegen aan Caith-lynn of ze ons wilde vertellen wat ze als pupil van de week heeft meegemaakt en hoe ze de wedstrijd heeft ervaren.  

    "Ik moest om 14:45 aanwezig zijn, en mocht toen als eerste bij de teambespreking zijn. Daarna zijn we ons gaan omkleden, en naar het veld gelopen voor de warming up. We begonnen eerst warm te lopen, en daarna mocht ik met de reserve speelsters de keeper inschieten en oefenen voor truckjes. Toen zijn we weer naar binnen gegaan, en mocht ik samen met de  scheidsrechter het veld oplopen, iedereen een handje gegeven en toen de aftrap gedaan. Ik had hieruit een goal gescoord, en heb de rest van de wedstrijd samen met de reserves op de bank de wedstrijd gekeken. na de wedstrijd hebben we nog wat besproken.  ik heb een vaantje en een bidon gekregen, en mocht op de foto met de speelsters.

    Ik vond het een spannende wedstrijd, want ze waren even goed. Ze kwamen eerst op achterstand, maar hebben daarna door beter te voetballen en meer risico te nemen de wedstrijd mooi gewonnen. Ik vond de keeper heel erg goed. Die was de beste van de wedstrijd.  Ik denk dat 2-1 een goede uitslag is. En als ze de volgende keer beter starten, gaan ze meer doelpunten maken en minder mopperen.  

    Ik vond het heel erg leuk, en hoop later ook bij de vrouwen 1 te gaan spelen. Ik heb veel geleerd en wil iedereen bedanken voor de leuke dag".