• 15 februari 2020: Pupil van de week, Bo Groesbeek, vertelt..
  • Bo speelt zelf in de verdediging bij FC Eindhoven AV JO10-7G.

    Bo: “Ik mocht zaterdag, 15 februari, aanwezig zijn bij de vrouwen 1 van FC Eindhoven. Ik vond het wel spannend, maar ik werd meteen voorgesteld aan de aanvoerder Aniek en zij was heel aardig. Ik mocht bij de bespreking voor de wedstrijd zijn. Dat vond ik erg leuk. Ik zat naast de keeper. De coach vertelde goed hoe ze moesten staan en hoe ze moesten aanvallen. Daarna ging ik mee naar de kleedkamer en ik heb ook meegedaan met de warming-up. Ik deed mee met het strekken en rekken en rennen. Ook heb ik geholpen om de keeper in te schieten.

  • De scheidsrechter kwam zich voorstellen en hij was heel erg aardig. Ik mocht bij de bespreking zijn van de scheidsrechter met de vlaggers en toen mocht ik de teams gaan waarschuwen dat de wedstrijd ging beginnen. Ik liep met de scheidsrechter en de bal het veld op en stond midden in de line-up en beide teams kwamen mij een handje geven. Toen mocht ik de aftrap doen en liep ik voetballend samen met Aniek naar de goal. Helaas schoot ik net mis.      

    Ik heb de hele wedstrijd in de dug-out gezeten en goed kunnen zien hoe ze speelde. Ik vond dat ze heel goed speelden. Het was heel spannend, want FC Eindhoven stond eerst achter, maar gelukkig hebben ze nog met 3-2 gewonnen. Nu staan ze eerste! 

    Ik heb een hele leuke middag gehad en wil het best nog een keer doen :-) 

    Bedankt!”