• Seizoen 2023/2024: Wacht niet te lang met je aanmelden!
  • FC Eindhoven AV groeit sterk. Zowel qua ledenaantal, aantal teams, niveau van onze teams, de samenwerking in het “Blauw-witte Bolwerk (waarin alle organisaties rondom FC Eindhoven de krachten bundelen)”, maar ook op organisatorisch en bestuurlijk niveau, de plannen voor het sportpark en niveau van trainers. Daar zijn wij zeer trots op maar geeft ook uitdagingen om steeds meer teams op de juiste wijze samen te stellen. 

     

    Inmiddels is er al een wachtlijst van ruim 60 kinderen van de jo-8 tot aan de jo-19. Dagelijks melden zich nog nieuwe leden voor proeftrainingen en vragen over het komende seizoen. De komende 3 maanden gaat de TC samen met coördinatoren aan het werk om tot een voorlopige indeling te komen voor seizoen ‘23/’24. Wij streven er naar om iedereen die bij FC Eindhoven AV wil komen voetballen in te delen in een team op zijn of haar niveau. Wij willen dan ook het seizoen starten zonder wachtlijst. Daarom nemen we daar ruim de tijd voor en is er ten aanzien van de samenstelling van de teams een selectiebeleid opgesteld door de Technische Commissie. Wij willen graag iedereen in het juiste team plaatsen voor volgend seizoen en daarom is het belangrijk dat nieuwe leden zich snel aanmelden zodat ze meegenomen kunnen worden in de indeling. Zeker voor kinderen die in aanmerkingen willen komen voor een selectieteam. Wacht je hiermee tot aan het einde van het seizoen dan kan het zijn dat de teams al ‘vol’ zijn.

    Wil je dan ook bij onze mooie vereniging komen voetballen volgend seizoen, wacht niet te lang en meld je dan snel aan via start@fc-eindhovenav.nl of neem contact op met de tc- coördinator (tc6x6@fc-eindhovenav.nltc8x8@fc-eindhovenav.nltc11x11@fc-eindhovenav.nl) voor een proeftraining, als je nog twijfelt of een keer wilt komen kijken.