• Sponsoring

  Sponsor worden van FC Eindhoven AV

  Anno 2016 is de voetbalsport niet meer uit de maatschappij weg te denken. De voetballerij schept mogelijkheden op zowel sociaal-maatschappelijk als zakelijk vlak. Dat is ook bij FC Eindhoven AV het geval. De oudste vereniging in Eindhoven met een rijke historie, een grote jeugd- en de grootste meiden-afdeling van de stad.

  Volkssport nummer één kenmerkt zich door een grote mate van betrokkenheid, gezelligheid en onderlinge verbondenheid tussen bestuur, leden, spelers, ouders, supporters en sponsoren, zo ook bij FC Eindhoven AV.

  FC Eindhoven AV blijft groeien en ontwikkelt zichzelf tot een gezonde sportieve en "lerende" vereniging waar plaats is voor iedereen. Dat is te zien aan de grote aantal leden bij de mini’s, meiden en vrouwen elftallen, het G-team (gehandicapten) en het 7 tegen 7 voetbal voor de veteranen. Met een nieuwe Technische Commissie wordt ook de juiste ondersteuning voor trainers en leiders geboden om talenten tot bloei te laten komen.

  Echter blijft de steun vanuit het bedrijfsleven onontbeerlijk. Met de financiële of materiële bijdrage uit het bedrijfsleven kunnen we bijvoorbeeld ons paviljoen energie-zuiniger maken, mooie toernooien organiseren en (trainings)materiaal voor de jeugd bestellen. Ook kunnen we hiermee investeren in cursussen voor vrijwilligers en semi-professionals die zich vrijwillig inzetten als scheidsrechter, coach of trainer.

  De mogelijkheden

  Wij bieden u of uw bedrijf diverse uiteenlopende mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken en uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen of ervaren. Dit kan door deelname aan de Club van 100, een sponsorbord aan het hoofdveld, de reclame-schermen in de kantine of het aankleden van uw favoriete team. Het is natuurlijk ook mogelijk sponsormogelijkheden op maat te bespreken. Ook sponsoring in goederen of kennis helpt ons om onze begroting sluitend te krijgen en onze ambities te realiseren. 

  Contact

  Als u na het lezen van bovenstaande geïnteresseerd bent geraakt, ideeën heeft of iets wil bijdragen aan het team van uw kind, neefje, kleinkind of aan de club als geheel, staan wij natuurlijk graag geheel vrijblijvend voor u klaar om de mogelijkheden met u te bespreken. Neem gerust contact op met één van onderstaande leden van de sponsorcommissie. Wij zijn te bereiken via sponsoring@fc-eindhovenav.nl om samen met u te bouwen aan talent en voetbalplezier.

  Wist u trouwens dat FC Eindhoven AV behoort tot een van de weinige schuldenvrije clubs uit Eindhoven en omgeving? Uw bijdrage wordt direct geïnvesteerd in de juiste middelen.

  Eindhoven zal wezen, Eindhoven zal zijn...

  Namens de sponsorcommissie van FC Eindhoven AV

  Hans Matheeuwsen, Mark van Gestel