• TALENTENDAG FC EINDHOVEN VROUWEN EN MEIDENOPLEIDING
 • Op vrijdag 1 april en zondag 3 april organiseert FC Eindhoven een talentendag voor meiden vanaf 14 jaar.
  FC Eindhoven is een ambitieuze vereniging waar het
  meiden en vrouwenvoetbal hoog in het vaandel staat.
  Vrouwen 1 speelt in de Landelijke Topklasse het hoogste amateurniveau in Nederland, 1 niveau onder de Eredivisie.
  Vrouwen 2 komt uit in de Landelijke Hoofdklasse. FC Eindhoven is 1 van de 3 clubs in Nederland waar Vrouwen 1 en Vrouwen 2 op het allerhoogste niveau spelen. 

  Voor onze Vrouwenselectie zijn wij nog op zoek naar Talent maar ook ervaren speelsters.

  Het streven van FC Eindhoven is om op termijn zoveel speelsters uit de eigen jeugd door te laten stromen naar de vrouwenselectie.
  Dit seizoen zijn er al enkele speelsters doorgestroomd en ook aankomend seizoen zullen speelsters uit de eigen jeugd de overstap maken naar de top van het Vrouwenvoetbal.

  Afgelopen seizoen zijn we voor het eerst gestart met een Jong FC Eindhoven, dit team vormt de opstap naar de vrouwenselectie en bestaat uit jonge speelsters die uitkomen in de vrouwencompetitie (3e klasse), daarnaast hebben we op dit moment een MO17-1 wat in de Landelijke 4e Divisie speelt (dit is het hoogste landelijke niveau voor MO17 speelsters). en een MO15-1 wat uitkomt in een jongenscompetitie voor optimale (fysieke) ontwikkeling en dus speelt onder een hoge weerstand. Daarnaast zijn er nog recreatieve meidenelftallen binnen de vereniging.
  Tevens bied de club de mogelijkheid om meisjes gemengd met jongens te laten spelen.

  Voor het seizoen 2022-2023 willen we onze teams weer verder versterken met nog meer talent uit de regio. Wil jij er eens aan ruiken hoe het is om te trainen op een hoog niveau en wil je je meten met andere talenten, of gewoon een middag lekker voetballen, meld je dan gratis aan voor de talentendag van vrijdag 1 april of zondag 3 april a.s. Op vrijdag zal de dag plaatsvinden van 18:00-20:00 uur en op zondag 3 april zal de dag starten om 13:00 uur en duren tot ongeveer 15:30 uur.

  Na deze 2 selectiemomenten op 1 en 3 april zal er doorgeselecteerd worden naar een talentvolle groep voor de volgende activiteit die plaatsvindt in april.
  Aanmelden kan via deze links:Talentendag vrijdag 1 april en Talentendag zondag 3 april
  De kopie van inschrijving is tevens de bevestiging van deelname!
  Inschrijven kan t/m 31 maart 2022.

  De talentendag vindt plaats in het Jan Louwers Stadion, het stadion van FC Eindhoven.

  Bij vragen of opmerkingen kan er contact opgenomen worden via:
   meidenopleiding@fc-eindhovenav.nl