• FC Eindhoven AV groeit snel. Dat merken we niet alleen aan het aantal nieuwe spelers, maar ook aan het niveau van onze teams. Ons doel is niet alleen om spelers alle mogelijkheden te bieden om hun individuele talent te ontwikkelen, maar ook om met onze teams zo hoog mogelijk te spelen, waarbij we waarde hechten aan plezier. Onze selectieteams spelen minimaal eerste klasse/hoofdklasse met daaronder zoveel mogelijk sterke tweede schaduwteams. Wij zijn er trots op wanneer onze spelers kunnen doorstromen naar onze eerste vaandelteams bij de mannen en vrouwen, naar de FC Eindhoven Academy of naar andere BVO's.

  Om onze ambities waar te maken, zetten we zoveel mogelijk gediplomeerde jeugdtrainers op onze teams. En, jonge trainers met ambitie geven we graag een kans om met onze talenten aan de slag te gaan. Vanuit het “Blauw-witte Bolwerk (waarin alle organisaties rondom FC Eindhoven de krachten bundelen)”  staat er een dermate goede samenwerking dat niet alleen talentvolle voetballers kunnen doorstromen, maar ook trainers de kans krijgen om (bij)geschoold te worden bij de FC Eindhoven Academy.

  Voor onze teams bestaat de mogelijkheid om 3x per week te trainen, mits daar de ruimte voor is. In de toekomst gaan we ons ook op de zaal richten, omdat deze vorm van trainen iets extra’s toevoegt in de ontwikkeling van spelers/speelsters.

  Mocht je als trainer interesse hebben in een volgende stap, of wil je als jonge voetballer de uitdaging aangaan en lid willen worden van onze blauw-witte familie, laat het ons weten!

  Contact 
  Bas Mommers
  Bestuurslid Voetbaltechnische zaken en HJO
  TC@fc-eindhovenav.nl / 06-83628546

  tc6x6@fc-eindhovenav.nl - Bert Triki 
  tc8x8@fc-eindhovenav.nl /06-31752909 - Paul Caris  
  tc11x11@fc-eindhovenav.nl /06-21345410 - Matthew Carroll  
  vrouwencoordinator@fc-eindhovenav.nl /06-14056708 - Sandra Swinkels