• Training Walking Football!
 • Beste Blauw-Witter,

  FC Eindhoven wil een laagdrempelige club zijn waar echt iedereen zich snel thuis kan voelen. Daarbij wil de club zichtbaarder zijn en vooral meer betekenen voor de Eindhovenaar. Om echt een plek in het leven van deze Eindhovenaar te krijgen, wil FC Eindhoven de buurten en wijken in met activiteiten, initiatieven en evenementen, waarmee mensen daadwerkelijk geholpen kunnen worden. Dit realiseert de club door middel van de FCE Foundation. Het doel van de foundation is om alle Eindhovenaren een klein beetje gezonder, gelukkiger en gelijkwaardiger te maken.

  Walking Football is een voetbalvorm waarbij in een wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Tijdens deze sportbeoefening mag er niet worden gerend, er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Tot slot zijn er ook geen keepers.

  Daarom organiseert de FCE Foundation in samenwerking met AV FC Eindhoven op dinsdag 8 maart een Walking Football proeftraining. Graag willen we u hiervoor uitnodigen. De proeftraining vindt plaats op de velden van AV FC Eindhoven Velddoornweg 6 te Eindhoven. We verzamelen om 10.15u bij de kantine en de training begint om 10.30u en zal een uurtje duren. Na de training is de kantine beschikbaar om even na te kletsen.

  U kunt zich tot uiterlijk maandag 7 maart aanmelden kan door een mail te sturen naar: foundation@fc-eindhoven.nl

  We ontvangen u graag op 8 maart op de velden van AV FC Eindhoven,
  Namens het team van de FCE Foundation